A hatalom és a pénz együttjár

  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.

Szabad a vásár

Talán még emlékeznek arra, hogy március 19-én ismertettem azt az „Orbáni felelősség Siófokon” című írásomat, melynek 21. oldala közepén az addig leírt tények alapján a következőket írtam:

„Adja az Isten azt, hogy a Sió Áruház helyén lévő gödörnél ne a 15 évvel ezelőtti Jókai Villa szerzéséhez hasonló történés legyen a jövőben.”

Arra a tizenöt évvel ezelőtti esetre utaltam, amikor szerintem önkormányzati segítséggel a Jókai Villa kerítése értékének megfelelő összegért vásárolta meg a Siófok Batthyány u. 2. szám alatti 600. n.öl területen lévő többszintes palotát a jelenlegi siófoki alpolgármester akkori és jelenlegi cége.

-----------------
Az említett iratomnak előző oldalán pedig olvasható az ERSTE Bank egyik igazgatója által is aláirt, Siófok Polgármesterének címzett az a 2010. február 2-i levél, melyben a következő mondat is olvasható:

„Az előzetes megállapodás értelmében a Bank egyik leányvállalata, az ERSTE Ingatlan Kft 100 %-os tulajdont szerez a Sió Ingatlan Invest Kft-ben, a Bank pedig részben közvetlen projekthitelből, részben a leányvállalatának nyújtott finanszírozáson keresztül biztosítja a beruházás befejezéséhez szükséges forrásokat.”

Tartalmánál fogva ez a banki közlés annyit jelent, hogy Siófok közepén több mint másfél év óta tátongó gödörnél semmi probléma nincs, hiszen nem más, mint az ERSTE Bank fogja finanszírozni az építkezést.

------------------------

Mivel az utóbbi levél óta is munka nélkül lengedezik a gödör szélén egy toronydaru, megnéztem a Sió Ingatlan Invest Kft-nek mai napon hatályos Cg. 01-09-927486 cégjegyzékszámú cégkivonatát a banki közlés szerinti 100 %-os tulajdonszerzésre vonatkozóan. Majd miután a bankigazgatói levél ellenére semmiféle tulajdonosváltozást nem találtam a cégnél 2007. augusztus 17-e óta, feltűnt a kivonatban az eddig általam még nem látott következő cégbejegyzés:

„33. A végrehajtás adatai

33/1. A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2009. január 14.

A végrehajtás ügyszáma 6578536437

Bejegyzés kelte: 2010/04/06

Hatályos: 2010/04/06…”

Ezen adatok alapján a következőkre gondolok:

1./ Vajon miért nem észleltem még egy hónappal ezelőtt sem a gödör helyén lévő telek, valamint az itt rég elbontott, de tulajdoni lapok szerint még mindig létező önkormányzati lakások tulajdoni lapjain a Sió Ingatlan Invest Kft tulajdonjogára tekintettel a cégkivonatban most közzétett, de több mint egy éve elrendelt végrehajtásra utaló terheket?

2./Vajon mi késztette a végrehajtót arra, hogy a végrehajtás elrendelése után több mint egy év elteltével jegyeztesse be a Cégbíróságnál a végrehajtásra vonatkozó adatokat?

3./ Vajon tudott-e az ERSTE Bank igazgatója februári irata készítésekor arról, hogy végrehajtás alatt álló cégnek kizárólagos tulajdonát kívánja a Bank megszerezni? Amennyiben tudott róla, akkor a Polgármesternek címzett levélben ezt a fontos körülményt miért nem jelezte?

4./ Vajon nincs-e összefüggés az április 11-i országgyűlési választási időpont, valamint a több mint egy évet késlekedő, április 6-i bejegyzési időpont között.

Utóbbinál arra gondolva, hogy nem akartak választás előtt Siófokon a Fideszes Önkormányzatnak, illetve Dr. Gruber Attila Fideszes országgyűlési képviselőnek blamázst okozni.

Attól a megállapíthatóságtól tartva, hogy ha ilyen körülmények között tevékenykedik Siófokon a helyi Fideszes városvezetés Dr. Gruber Attila önkormányzati képviselővel együtt, akkor vajon mi várható a jövőben megválasztásuk esetén akár Siófokon, akár az ország egészében a hasonlók által.

------------------------

Most, hogy két nappal ezelőtt Dr. Gruber Attila több mint 61 %-os arányban lett újabb négy évre országgyűlési képviselőnek Siófokon megválasztva, szerintem nincs okuk tovább titkolózni.

Most már nyugodtan előállhatnak akár a 15 évvel ezelőtti ingatlanszerzési módszer szerinti újabb tulajdonszerzéssel is. Azt nem mondanám, hogy férfimunka lesz, de számukra minden bizonnyal jó mulatság.

Gárdonyi Géza egy helyen azt írta, hogy

„Ha nap isten arca lenne, sugarak helyett könnyek hullanának a földre.”

Most Siófokon minden bizonnyal.

Siófokon 2010. április 13. napján.
Dr. Léhmann György

Agyhalottak

Csodálom, hogy a sok agyhalott hozzászóló írása meg tudott jelenni, mert ez feltételezi, hogy értették a Captcha használatát. :)

Majd dobálhatjátok egymást a víztorony tetejéről, miután balázsdoktor eladta egész zsidófokot az említett kisebbségnek.

Hajrá Dr Gruber Attila veszenek ezek a szemetek!! Hajrá Fidesz!!

Csak a Fidesz!!! Nem ez a rohadt szélsőséges Náci jobbikos Lehmann!!!
Csak a Fidesz!!!

SZÉLHÁMOS CSALÓ HAZAÁRÚLÓ ELMEBETEG DR.LEHMANN

EZT A MOCSKOT MOST KELL LELÖKNI A VÍZTORONY TETEJÉRŐL!!!

mocskolódásra

Csepcsányi Géza vagyok a XVI kerületből. A felsorolt írásokat csak kommunista-zsidó banda terjeszti arról az emberről ki feltárja Siófokon elkövetett vissza éléseket. Mondj igazat betörik a fejed, remélem ezt a tetves bandát rövid időn belül felszámoljuk, elszámoltatjuk. Akkor megnézzük, hogy tudnak repülni a víztorony tetejéről. Segíteni leutazom Siófokra fáradságot, időt nem számítva. Úgy látszik direkt érlelik a hosszú kések éjszakáját.....eljön. csepipapa

NA AKI ILYEN SZÉLHÁMOSNAK HISZ AZ SE LEHET KÜLÖNB!!!

EZEK AZOK AKIK EZEKET NEKI ELHISZIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De akki mellé áll az is egy mocskos rohadt patkány!!!

EZ arra vonatkozik akki a jobbikra szavazott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Ez a rohadt szemét Lehmannt nem sértegetni kell hanem !

Hanem börtönbezárni végleg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tartalom átvétel