Mesterházy

  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.

Végre a magyar szocialisták pártja megtalálta azt az embert, aki méltó ellenfele lehet annak a másiknak, aki hatalomra kerülése esetén pontot tesz egy húszéves történet végére, és végképp véget vet az amúgy is halódó demokratikus Magyarországnak.
A szocialista párt az utolsó pillanatban ráébredt, hogy ezt nem nézheti ölbe tett kézzel, megadón, s pláne nem asszisztálhat ehhez; igenis tartozik legalább egy kemény és tisztességes küzdelemmel a magyar polgároknak, az országnak, a nemzetnek.
Ehhez a harchoz találta meg az alkalmas vezetőt a párt.

Mesterházy Attila nem a párthivatalnokok áporodott irodájából jött, nem fáradt, aszott és korrupt funkcionáriusok titkárságain nevelkedett, nem; ő a hivatalos és nem hivatalos erőszakszervezetek által naponta félemlített egyszerű emberek közül, a bunkó újtőkések által naponta alázott kétkezi dolgozók, a politika által lesajnált pedagógusok, a gyanakvással lekezelt orvosok, az adókkal agyonfojtogatott iparosok és vállalkozók közül való. Az ő problémáikat élte és ismeri, az ő érdekeiket képviseli, az ő értékeik szerint és mentén politizál, él, ítél.
Nem belterjes, kifáradt, szürke, már csak a saját zsebére ügyelő pártbürokrácia embere ő, hanem a mienk. Közülünk való. Naponta látjuk is közöttünk, és naponta halljuk is felharsanni éles, harcos, mindig bátor szavát.
Mindnyájan emlékszünk nagyhatású beszédeire, veretes szentenciáira, ellenállhatatlanul szellemes bon mot-ira. Emlékszünk, milyen vehemensen kelt ki az országot, no meg az ő pártját is elborító gyűlölködés, rasszizmus és mindenekelőtt a korrupciónak szennyes árja ellen.
Végre egy olyan ember lett a szocialista párt kormányfő-jelöltje, aki soha a legkisebb engedményt nem tette a szélsőjobboldalnak, aki őszinte fölháborodásának mindig hangot is adott, mikor pártja a jobb oldal fele kezdett kacsingatni szégyenletesen.
Emlékszünk rá, milyen vehemensen tiltakozott, amikor a rasszista miskolci rendőrkapitányt hivatalába visszahelyezték, vagy amikor Gyurcsány Ferenc a Magyarországra szégyent hozó focifasiszták védelmére kelt, vagy amikor – most, legutóbb – Lendvai Ildikó üdvözült képpel koszorúzta meg háborús bűnösök és nyilas tömeggyilkosok állami díszsírhelyét.
Mesterházy igazi makulátlan szociáldemokrata, aki nem tűrte pártjában a korrupciót soha, nem fogadta el az ellenzékkel való sunyi mutyizást, aki mindig nyílt kártyákkal játszott, vagyis inkább nem játszott, mert tudta, hogy egy ország, egy nemzet nem játék.
Örömmel hallottuk álláspontját, amely szerint felháborító, hogy a sajóbábonyi események után tucatnyi cigányember ül előzetes letartóztatásban – de gárdista egy sem.
Mellesleg azt is örömmel vettük, hogy a zavargások éjszakáján az elsők között sietett le a politikusok közül a borsodi településre, ezzel is demonstrálva, hogy az ország régóta gennyesedő, szörnyű, fájó sebe fakadt ott fel.
Mesterházy vérbeli szociáldemokrata, tájékozott, olvasott, aki maga írja beszédeit, cikkeit és persze gondolatokban mindig gazdag, mindig eredeti, tudós alapossággal készített tanulmányait, könyveit is.
Az ifjú Mesterházy falta Szabó Ervint és Kunfit, Bernsteint és Kautskyt, Gramscit és Bibót és persze mindenekelőtt Marxot.
Nem csak a szegény emberek ügye mellett van egy életre elkötelezve, de a kultúra, az európai és a magyar kultúra ügye mellett is szenvedélyesen.
Tudja, érzi, minden nap átéli a szocialista alapvetést: a kultúra a nemzet. Ezt lépten-nyomon hangoztatja szóban és nyilvánítja tetteiben is.
Minden alkalmat kihasznált, hogy a jobboldal által szüntelenül gyalázott nagy magyar írók és művészek védelmére keljen – nem mintha ők erre rászorulnának, hanem azért, mert Mesterházy tudja, hogy magamagának tartozik ezzel. Mert ő szociáldemokrata, tehát a kultúra, a nevelés, a szó embere.
Arra is emlékszünk, milyen harcosan állt ki a kulturált, pártsemleges, reklámmentes, a népet nevelő és fölemelő közszolgálati televíziózásért.
Az MSZP megtalálta tehát végre azt a nagyformátumú politikust és államférfit, aki visszaadhatja a tisztességes politizálásba vetett hitet, aki felvillanthatja újra egy normális Magyarország reményét, aki az utolsó pillanatban kihozhatja a dugóhúzóból az országot, amely – most úgy tűnik – feltartóztathatatlanul zuhan a robbanás, a széthullás, a tragédia felé.
Éljen!

Hajrá Jobbik

Mesterházi - újabb MSZMP szemkilövető Elkurcsány - Libajnai báb!
Annyian csinálták már rosszul, jöjjön végre a Jobbik!

En kifejezetten orulok,hogy

En kifejezetten orulok,hogy hulyet csinal magabol ez az "ujgeneracios" KISZpajtas.
Borotvaltan indul a megmerettetesre...
Eddig ugy tudtam kivegzesre szokas igy keszulni.
De remelem meg lesz az is: kezdve kedves Qrcsany cimborujaval,akinek meg allamtitkarkent a helyettese volt par eve a korrupt lopsport miniszteriumban.
Adoforintjainkbol piarmajomkodo ingyenelo.

Féj a hasam a röhögéstől!

Szegény kommunisták!
60 év nem volt elég rájönni, hogy mit tettek/tesznek! Komolyan gondolják, hogy a nép többsége, még mindig bedől az önmaguk által beismert hazugságaiknak? Maguknak semmi önkritikájuk nincs, de az önteltségük határtalan! Szegény KISZ -es bagázs! Valószínű, hogy a Marxista egyemet az agyukra ment és eltorzította a logikus és következetes gondolkodást! De a magyar nép ostobasága is, úgy tűnik határtalan! Még mielőtt azt gondolnák, hogy bár melyik pártnak tagja lennék, jelzem, hogy tévednek! Nem voltam/leszek elvből egynek sem! Jövő!?? Van! De ahhoz nem így kell gondolkodni, cselekedni! A jövő megszépítéséhez összefogás kell és közös akarat, önös érdek nélkül!

No Isten áldja a magyart, romát, svábot, tótot, szerbet, azaz az értelmes embereket.
Egy snassz mezei!

Nevetséges

Ki az a barom aki ezt komolyan gondolja?
A srác csak egy senkiházi ficsúr, bábember akit majd a háttérből mozgatnak Gyurcsányék.
Azt kívánom pusztuljon örökre ez a mocskos társulat, tönkretették, kifosztották, eladták az országot, jelen pillanatban is ezt teszik és még fogják is tenni!
Nem vagyok szélsőséges, de szívből drukkolok a Jobbiknak és a jó szereplésükhöz, akkor majd néhányan rádöbbennek, h mit műveltek ezek a kommunisták az emberekkel, morálisan lerohasztotték ezt az országot és annak társadalmát, ahol a nem dolgozó, semmirekellő, ingyenélő ember jobban él mint a tisztességesek, dolgozók! A bűnösök nem bűnhődnek, a feketegazdaság virágzik, mindenki jól él, csak aki dolgzoik az nem, mert azok tartják el ezt az egész poszkommunista kócerájt és holdudvarát a támogatóikkal együtt, akiket pár szézalékos nyugdíjemeléssel, segélyekkel, juttatásokkal megvettek és ingyenélésre ösztönöztek!

Ez valami

Ez valami tréfa?

Feltételezem, hogy annak az ostoba Gyurcsány Fegyenc seggnyaló Debreczeny Józsefnek jutnak eszébe(?) ilyen képtelen állítások!
De tudja mit?
Sok sikert kívánok a MaSZoP-nak és a sikeres jelöltjének! Nagyon bízom benne, hogy a többi hazaárulóval együtt kötélen fog lógni, a javaikat pedig elkobozzák, és visszaforgatják azokhoz, akiktől ellopták!

bréking!

Mesterházy Attila, az MSZP újdonsült miniszterelnök-jelöltje cáfolta, hogy azért vágatta le a szakállát, hogy a Zuschlag per tanúit összezavarja.

Jómunkásember

Mesterházi egyetlen percet sem dolgozott még életében. Utána lehet nézni.

Ellenben Orbán Viktor

Ellenben Orbán Viktor életében rengeteget és nagyon keményen dolgozott. :D :D :D

Ő is a GYurcsány embere,

Ő is a GYurcsány embere, mint Bajnai

Ő nem egészen Gyurcsány embere

Gyurcsány csak egy meghívott volt azon a budai találkozón ahol a Harmadik Hullám
ötletelt a hatalomátvételről. Az már máskérdés hogy Gyurcsány gyorsan fogadja be az ötleteket.
Ő elsőbb lett. De Mesterházy is követi!

Ez az írás valami vicc?

Mert ha nem az, és akár egyetlen sort is komolyan gondolt belőle az írója, akkor annak bizony zárt osztályon lenne a helye.
Mesterházynak pedig Zuschlag mellett a kaptárban -vagy még inkább kötélen-, imádott Fletónkkal és a többi díszpinttyel együtt...

Ez a kedvenc mondatom:
"Mesterházy Attila nem a párthivatalnokok áporodott irodájából jött, nem fáradt, aszott és korrupt funkcionáriusok titkárságain nevelkedett"

Hát mégis hol nevelkedett, b....meg???
Talán nem Kúrcsány jobb keze (helyettese) volt a sportminisztériumban???

üdv: Z.K.

Darwin

"Mesterházy Attila nem a párthivatalnokok áporodott irodájából jött, nem fáradt, aszott és korrupt funkcionáriusok titkárságain nevelkedett"

Biztosan nem: egyenesen a fáról jött le, közétek, vörösképűek közé.

(nb)ez kb olyan megszólalás, mint amilyen(Népszabi megrendelésre készült nagy cikket írt debreczeni józsikáról, egy valamikori ávós pribék, aki a felelősségre vonás elől szökött nyugatra '56-ban)hozsannát írt egy paul lendvai nevű emberformájú.

Jól érzed

ez pont ettől szép :))
J.

Tartalom átvétel