Mindenki, amit érdemel?

  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.

Egy manapság forró témáról írok. Valóban az? Nálunk ez az egyik vezető téma, máshol – higgyétek el – ez nem több mint „vihar a biliben”. De miért is? ... Ezért mondom: semmi mást nem kaptunk Szlovákiában, mint amit megérdemeltünk. Miért? Mert házon belül már régen meg kellett volna oldanunk kis családunk e szégyenfoltját.

Olyanok vagyunk (sokszor), mint az a család, akinek van egy szégyenfoltja, de képtelen arra, hogy a családi ellentéteket félretéve rendezze azt. Tologatják jobbra, tologatják balra, senki nem akar tudomást venni róla, mintha nem is lenne. Szemérmesen billegnek, egymásra mutogatnak, s közben azt játsszák, hogy nagyon tudják, mi a tuti. Közben pedig ez a pária elmegy a szomszédba és szégyent hoz az egész családra. Ott a szomszédban pedig mi mást tehetnének, még valamilyen szinten örömöt is lelnek abban, hogy végre okot találjanak arra, hogy egyértelműen és határozottan odacsapjanak. Valahogy úgy, ahogy azt családon belül már rég meg kellett volna tenni. A baj csak az, hogy ez most már az egész családnak fáj! De csizmát az asztalra!

Azt mondják, az okos más kárából tanul, a bolond pedig a sajátjából. De milyen az, aki a sajátjából se?! Magyarországon a keserű történelmi lecke sem elég ahhoz, hogy politikusaink (állítólag művelt emberek…) tanuljanak belőle. Már évek óta tűrik-halasztják, elszemérmeskedik, elbagatellizálják a magyar szélsőjobb viselt dolgait. A politikusok elvekre hivatkoznak, közben szavazatokat lesnek (mert azok nélkül éhen halnának…), a bíróságok a törvényekre mutatnak, merthogy csak azok keretei között ítélhetnek vagy menthetnek fel, az emberek pedig (akik túlnyomó többségükben mélységesen elítélik, sőt megvetik a szélsőségeket) már csak szégyenlősen tudnak elfordulni, mert nem bírják (nem bírjuk) már látni azt, ami itt folyik. Mindenki tudja, hogy ezt a kérdést, bárhogy is hívják már rég lehetett volna kezelni.

Számos európai példa van arra, hogy hogyan kell kezelni azokat a megmozdulásokat, ahol a szélsőségesek, rongálók, tiltott jelképpel masírozók, randalírozók lépnek fel. A demokrácia, de azon belül a rend védelmét már réges rég kitalálták Európában (de távolabb is). De nem, mi az angol WC-t is szinkronizáljuk, nekünk nem jó az, ami máshol bevált, mi olyan rettenetesen nagy öntudattal oktatjuk a demokráciát az egész világnak. Az eredmény pedig az utcákon és a fejekben látható.

Kéretik véleményemet nem félreérteni, s legfőképpen nem félremagyarázni. Nem tetszik, sőt elítélem, hogy magyar állampolgárokat agyba-főbe vernek külföldön. Nem tetszik, sőt elítélem, ahogy ezt az ottani hatóságok arrogáns sunnyogással kezelik. De nem tetszik az sem, hogy magyar „szurkolók” Szlovákiába utaznak, s egy olyan nézőtéri szektorban ülnek, ahol nyilvánvalóan nem a meccs a fontos, hanem az árpádsáv, meg a Nagy-Magyarország, meg a szlovákellenes rigmusok. Mi hogyan élnénk meg, ha szomszédaink tennék ugyanezt Magyarországon? Voltam kis hazánkban már olyan futballmeccsen a közelmúltban, ahol a „B-közép”, elunván a magyarok játékát, s általában az egész nihilt, ami a pályán van, északi szomszédaink szidalmazásába, trianonozásba s hasonlókba fogtak. Ennek mi köze van a futballhoz?

Mindenki azt kapja, ami jár neki? Szomorú, de valahol ez a helyzet. Innen csak egy ugrás derék honfitársaink egyenruhás szlovákiai masírozása a minap. Miközben a magyar politikai elit már második éve képtelen kezelni, azaz betiltani, amit régen be kellett volna tiltani, Szlovákiában odament egy rendőr, s jól feljelenti mindegyiket. Semmi mást nem csinált, csak azt, amire törvényük van. Most reménykedjünk, hogy becsukják őket, s legalább egy darabig nyugtunk lesz tőlük itthon? Reménykedjünk, de ezt sem tudjuk magunktól megoldani???

Nálunk? Tili-toli, maszatolás, de nem úgy van az, itt aztán baromi nagy ám a demokrácia, s különben is: mi nem vagyunk olyan bunkók, mi európai kultúremberek vagyunk, de az ám… Biztos?

Ezért mondom: semmi mást nem kaptunk Szlovákiában, mint amit megérdemeltünk. Miért? Mert házon belül már régen meg kellett volna oldanunk kis családunk e szégyenfoltját.

Én voltam az.

Mármint az a hozzászóló, aki lentebb kurvaanyázott. Igen, kissé durva beszólás, de "mindannyiunk kedvenc pufajkása" után szabadon: Na és?
A blog írója örüljön, hogy ezúttal megúszta ennyivel. Ugyanis az ilyen és ehhez hasonló írásokért egy pofánverés simán kijárna, bárhol világon.
Tűrhetetlen és elkeserítő ami itt folyik; jöttment senkiháziak írogatnak, mindenféle magyargyalázó cikkeket a különböző blogok mögé bújva, amit -Rudolfhoz is hasonló- szintén senkiházi, magukat újságírónak nevező szerkesztők még a címoldalra is kitesznek. Nem kitörlik, dehogyis...
Liberalizmus van, belefér...
Az ilyen szar alakoknak is köszönhető, hogy bárhol a Kárpát-medencében büntetlenül lehet verni a magyart, gyilkolászhatnak szabadon a cigányaink, gyűjthetnek be a rendőrruhába bújt biorobotjaink magyar zászlóval sétálgató embereket úgy, hogy mindez senkit nem zavar.
Szégyen, hogy ez az írás megjelenhetett, pláne hogy a dunaszerdahelyi magyarverés még az olyan hétpróbás hazaárulóknál is kiütötte a biztosítékot, mint a miniszterelnökünk. (bár speciel az enyém nem, mert nem tartom annak, de jelenleg ő bitorolja ezt a címet)
Nem tépem tovább a számat, mert a blog írójához hasonló embereket, ez úgyis hidegen hagyja, de egyvalamit azért a figyelmébe ajánlanék: Keszthely kisváros, senki sem elérhetetlen és könnyen megkaphatja "mindenki, amit érdemel".
Üdv: Z.

"Szörnyű! A pozsonyi

"Szörnyű! A pozsonyi Slovan labdarúgói argentin mezben játszottak a Dunaszerdahely elleni labdarúgó-mérkőzésen! Ez anynyira felháborította a pozsonyi törvényhozókat, hogy ezentúl a szurkolók nem használhatnak argentin állami jelképeket a felvidéki stadionokban! De a brazilokét sem, mert a Zsolna az övékét használja. A kassai és a besztercebányai focicsapat címerében árpádsávok találhatók (talán kísért a múlt?), igaz, ezt nem tiltják, hacsak nem nézik egymás alá tett lengyel zászlóknak.

És tiltottak az Osztrák-Magyar Monarchia jelképei is. Kétfejű sasok, takarodjatok! De el kell tűnniük - másokkal együtt - a galíciai, a cseh, sőt még a morva jelképeknek is, ha már részei voltak a Monarchiának. Persze szimbólum volt Ausztria-Magyarországon a kettős kereszt és a hármas halom is... Nem baj, akkor azok is! Hogy ezek a jelképek szerepelnek a szlovák címerben? Az más, az régi, már egészen 1993 óta szlovák állami jelkép, eredete homályba vész, de "eredeti" szimbóluma a tizenöt éves szlovák államiságnak. Meg az ezerszáz éves magyarnak, de az nem számít.

Tiltsák ki az összes állam összes jelképét stadionjaikból a szlovákok, azok akkor is leginkább a szívekben élnek! Dunaszerdahely és a többi felvidéki város magyarsága úgyis piros-fehér-zöldben jár. Nekik nem kell másokkal szemben meghatározniuk önmagukat, nekik van saját címerük, történelmük, amiben csak egy nagyon rövid fejezet a szlovák állami lét. Büszkén és mosolyogva nézhetünk a dombokra felállított, gigantikus kettős keresztekre (mégiscsak van Kárpát-medence!), azok ott zöld alapon állnak, az aláfestett kéket úgyis elmossa az idő.

Ha pedig tele a szívünk hazánk jelképeivel, akkor talán a külföldi sportolókat is haza kellene küldeni. De azt az EU nem engedi. Probléma! Nekik így aztán most nem lehet szurkolni?"

"Voltam ősszel egy strasbourgi focimeccsen. Játszott ott egy magyar fiú, vittem hát a lelátóra egy magyar zászlót, hátha örül neki. Örült. De volt ott kameruni, bolgár és egyéb zászló is. Nem rohamoztak meg rohamrendőrök! Sőt a helyi szurkolók és rendezők is büszkék voltak arra, hogy érdekel a csapatuk meg a bajnokságuk. Lehet, nem véletlen, hogy Strasbourg és nem Pozsony Európa szimbolikus fővárosa?

Ján Figel, a sportért felelős szlovák európai biztos most azért fészkelődhet kicsit a székében. Ő milyen Európában gondolkodik?

Az irányítása alatt kidolgozott és tavaly megjelent Fehér Könyv a sportról című dokumentum az európai sport legjelentősebb hivatalos állásfoglalása. Ebben olvasható: "A sport nagymértékben hozzájárul a gazdasági és társadalmi kohézió és az integráltabb társadalmak létrejöttéhez (...), elősegíti a kultúrák közötti párbeszédet." Figel úr! A pozsonyi szlovák parlament döntése e cél megvalósítását mennyiben segíti elő?

Nem kell felmenteni parlamenti döntésekkel a szlovák rendőremberek civilizálatlan brutalitását. Van más megoldás. Figel bizottsága a következőket javasolja: "A bizottság ösztönzi a legjobb gyakorlatok és operatív információ cseréjét a kockázatot jelentő szurkolókkal kapcsolatban a rendőri szervek és/vagy sporthatóságok között. Különös fontosságot kell tulajdonítani a rendőrségi képzéseknek a szurkolói tömegek kezelésében."

"A bizottság elítéli a rasszizmus és idegengyűlölet minden megnyilvánulását, amelyek az EU értékeivel összeegyeztethetetlenek." Mi az idegengyűlölet, ha nem ez a parlamenti döntés? A Monarchia 18 tartományból állt. Ezek jó része ma az Európai Unió tagja! Milyen alapon tilthatja egy uniós tagállam más tagországok jelképeinek használatát? Ha kitesznek egy piros-fehér-kék szlovén zászlót, mert épp játszik egy szlovén a meccsen, az provokáció? Vagy egy ugyanilyen színű franciát, hollandot, luxemburgit, csehet? A szlovák lobogónak is ezek a színei. Le velük?

Figel úr! Ön európai biztos, míg hazájában épp most foglalják törvénybe az idegengyűlöletet. Tetszik ez önnek? A magyar zászló állami zászló, de egyben a magyarság egyik szimbóluma is. Az uniós jog egyik legfontosabb alapelve a nemzetiség alapján való diszkrimináció tiltása. Egy magyar vagy cseh nemzetiségű nem használhatja szimbólumait a saját hazájában? Az alapvető emberi és szabadságjogokat nem ismerik Szlovákiában?

"A bizottság felkéri a tagállamokat és a sportszervezeteket, hogy ... foglalkozzanak a nemzetiségalapú diszkrimináció kérdésével. ... (A bizottság) a tagállamokkal folytatott politikai párbeszéd keretében, ajánlások révén, a sportban érdekelt felekkel folytatott strukturált párbeszéddel és szükség esetén jogsértési eljárásokkal fog törekedni a diszkrimináció leküzdésére." Tessék tehát cselekedni! Most!

Nem könnyű kilépni abból a szánalomból, amit egy rövid állami történelemmel rendelkező ország identitást adó politikai paranoiája miatt érezhetünk. Mégsem lehet csöndben maradni akkor, amikor egy EU-tagország vét az általános európai normák ellen is. Ez az ő kettős keresztjük. Tessék levetni!

Egyetemi adjunktus, EU-szakértő"

Köves-s László!

Kedves Köves László!

Nagyon rendben van, hogy mi, itt milyen jól elvagyunk! Bár egy-két hozzászóló picit durva volt veled, de, ha a kifejezésük durvaságát levonom, akkor tulajdonképpen igazuk volt! Helyére kell tenni a dolgokat! Ilyen furcs helyzetben, nem szurkolókról beszélek, nem ilyen-olyan ruhába öltözött, akárkikről, hanem EMBEREKRŐL!
Emberekről, akik átmentek, hazamentek, balhéznimentek, stb! (a nemkívánt rész törlendő!)
Akár hogyan is szinezzük, vendégek voltunk ott, és náluk ez a vendégszeretet!(már régóta!)
Sőt! Készültek rá, készültek belőlünk, forgatókönyvük volt és nem is ők írták! KAPTÁK!
Sajnos! Ez egy egyszerű következtetés! Csupán a dolgok logikája!
Mikor divat volt az Árpád-sávos zászlóról "értekezni", akkor minden hozzáértő kinyilatkoztatta, hogy az egy komoly zászló, és nem keverendő össze se a nyilasokkal, se senkivel! Komoly barátaim ezt értik is, mégis mindíg arra hivatkoznak, amire Te is!
Szélsőséges! Az! Mihez képest? Ki dönti el, hogy ki a szélsőséges? Bonyolúlt ám! Gondolkodtál már ezen?
Ha az élet elsodor a kannibálok közé, és nem eszed meg az emberhúst, akkor Te egy szélsőséges vagy! Angliába, ha végrehajtod, a mi hithű közlekedési morálunkat, és követed a jobbra hajts-t, akkor hamar rohadt szélsőségessé válsz és nem sokáig kell ott közlekedned!
A politika bonyolultabb! Ki mondja meg, hogy merre hajts? Természetesen az, aki megnyeri a választást! S aki vesztett? Annak meg kötelessége jelen esetben 4 évig arra hajtani! Ezt úgy hívták régen, hogy demokretikus centralizmus! Most nem úgy hívják, de betartják! Meg van az oka, hogy a Magyar nemzetet miért éri ennyi csapás!
Most már demokráciában élünk, ami deklarálva van, s ennek a leple alatt lehet, jobban megtaposnak bennünket, mint az elnyomónak mondott átkosban!
Vonatkoztassunk el attól, hogy az agyonvert honfitársaink, miért mentek Szlovákiába!
Maradjunk annyiban, hogy azért, mert úgy döntöttek! Nem csináltak? Semmit!
Maradjunk annyiban, hogy nem sportcsemegéért mentek! Mégis megengedem magamnak, hogy azért! Van jogom kételkedni? NINCS! Na, valahol itt kezdődik a demokrácia!
A "szakma", ami itthon is a szakmátlanság szinonímája a rendvédelemnél, az ottdolgozó jólelküek így fogalmaznak, nagy hibát vétett! Miért nem várták meg, amíg a szurkolók úgy viselkednek, amire ők vártak? Megmondom! Mert biztosak voltak a dolgukban!
Primitív a forgatókönyv: Meccs, szurkolók jönnek, mi jól agyonverjük Őket!
Barátom! Ott Embereket vertek, meg sem várva, hogy miért jöttek! Mondok rosszabbat! Magyarokat vertek! Dupla bűn! Magyar, Ember! Magyarember!
Trianon!
Kényes téma! Tartok tőle, hogy már nem nyerünk soha igazságot! Nincs is sok értelme, ha ez az idillinek mutatkozó álszent Európai Únió úgy működne, ahogy hírdették!
Nincsenek határok, tehát teljesen mindegy, hogy Felvidék,Erdély, stb. Ha szabadon utazhatunk, s ha az ottélők szabadok, akkor nem mindegy, hogy ki hová tartozik?
Teljesen mindegy! Gondoltam én! Az Európai Únió kirakatpolitikája, remek köntösbe, de ugyanolyan szemét, mint a Szovjetúnió annó! S ha valaki gondolkozik is, akkor a KGST nagyságrendekkel volt becsületesebb, mint az Unió! Nem rábeszélni akarlak, gondolkodjál!
Trianont, (mármint az ott elszenvedet dolgaink emlékét!) meg, ha lehet, akkor tartsd tiszteletbe! A általad is emlitett furaruhás emberek, meg nem csináltak mást, mint amit az Únió megenged: fegyelmezetten "átmentek", virágot és koszorút helyeztek el, és fegyelmezetten hazajöttek! Kit zavar ez? Megmondom én! Az igazi bűnösöket! Egyszerűen FARKAST kiálltanak!
Az ANTISZEMITIZMUST kik gerjesztik?
Lezárva, a foci ügyet, ez szigorúan belügy! Ha kifociztam a szomszéd ablakát, és ezért a szomszéd hajkurászott és fojtogatott, akkor APÁM jött, kiszabadított, szétverte a szomszédot és a segítőit, hazavitt, és otthon jól elvert, mert tényleg én rúgtam ki az ablakot. Őneki joga volt! TE, itthon szapúlhatod a szurkolóinkat, csak egyet nem tehetsz!
Hogy LELKENDEZZ azon, hogy végre azt kapták amit megérdemeltek!
Ez már a szemétség kategória: és, ha a gyerekeid odakeveredtek volna mint ártatlanok?

Jobb oldali gondolkodásúnak vallom magam, de a te értékítéleted miatt sodródom egyre jobbra! De! Amikor a külügyminiszterünket súlyosan megsértették, a jószomszédok, akkor én voltam a legjobban felháborodva! Tudod miért? Mert ez a dolgunk! A mi külügyminiszterünk! Nekünk kell "elverni" nem a szomszédnak!

Azonkívül azért vagyunk a "bajba", mert a külügyminiszterünk: TÖKETLEN! (Törv. Véd. : én találtam ki!)

Nem csoda, a Mi diplomáciai munkánk az már régóta egy semmi!
Szeretett Ibolyánk, a fent leírtakért már mondaná: POPULIZMUS! Olyan gyakran mondja, hogy már nem is hiszem, hogy tudja, mit jelent! Egyfajta jelmondata!
Karcsikánk, nagykoalíciórt kiállt, mert veszélyben az ország! (Kossuth rádió: Vasárnap)
Tönkretettük! Mi, akik nem dolgozunk, túlfogyasztunk, és kölcsönből élünk! Meg kell bennünket büntetni! Elvenni! Jó ötlet! A hétvégén jól megverem a gyerekeket, mert annak idején elfogadták és megették az általam előteremtett csokoládét, amit kemény munkával megérdemelt pénzből vettem! Karcsinak, kell, hogy emlékezzen arra a korra, mert én akkor azért is dolgoztam, hogy tudjam fizetni, a 40%-os infláció által előállított magas kamatot, míg ő 2 azaz kettő százalékos kamatra kapott kölcsönt a Póstabanktól!
Majd én, Mi, kizettük az Ő bölcs okirathamisítással előállított károkozását! Majd amikor, eme büntetést összeszedtük, és ő mégsem fizette be, ráadásúl nem kért bocsánatot, akkor a büntetések büntetése is ránk várt! Főleg így, hogy a tiszteletteljes tisztességes, tisztességtelen, már eltünt!
Kedves károly! A riportban az is elhangzott, hogy már vannak unokáid! Javaslom, hogy ők ne az általunk konszolidált bank pénzéből építkezzenek, mint te!
Azt is hallottam, a riportban, hogy szereted a zenét! Remélem, és már csak ez éltet, hogy egyszer elhúzhatom a nótádat! Ne gondolj rosszra, a hajad szála se görbül, de el kell számolnod! Az opportunista kalapos barátnőddel együtt!

Kedves László, Te, meg ha lehet, akkor Köves-s meg bennünket!!!

619219

Ui: Menj el egy akármilyen sportrendezvényre, a szurkolók éneklik a Magyar Himnuszt!
Rettentően hamisan! Nem baj! Éneklik! Majd ha nekem nem tetszik, akkor odamegyek,
és..., de, ha a szomszédnak nem tetszik a hamissága,akkor viszont nem engedem,
hogy bántsák Őket! És azt se, ha ezért verik Őket, és ezen te lelkendezel!

Mindenki, amit

Mindenki, amit érdemel?!!!
Kedves László, Te, meg ha lehet, akkor Köves-s meg bennünket!!!

Ti meg ne egy akármilyen sportrendezvényen mutassátok meg,hogy mennyire NAGY Magyarok vagytok //"Magyar Himnuszt"//!Az ott élő MAGYAROK szájából sokkal szebben hangzik nem gondolod?.Azért tisztelni kellene az ott élőket és nem kihasználni őket.
Különben mindkettőtöknek igazat lehet adni a "SAJÁT" szemszögéből az "IGAZSÁG" meg odaát a határon túl van. SAJNOS!!!

Gratulálok! Kiváló írás

Gratulálok!

Kiváló írás - kedves Köves László.

A tudatlanság nagy bűn!!!

Kedves Barátom!
Mielőtt véleményt nyílvánítasz, kérlek előbb tájékozódj!
A tájékozatlanság nagy baj! Kérlek, hogy előbb tájékozódj a neten, mert már van rengeteg információ! Azok hiányában ilyan butaságot leírni, nagyon nagy vétek!!!
Ilyen véleményt csak a nagyon buta, tájékozatlanok, v. a mocsok zsidók tesznek!
Esetleg a jól fizetett bérnceik! De azok a hazaárulók!!!
A "jeles" laptuljt, hogy ne is jellemezzem!!!

Te szélsőliberális hadibarom!

Akkor száradt volna le a kezed, amikor ezeket a gondolatokat begépelted! Meg annak a szerkesztőnek is, aki ilyen szélsőségesen magyarellenes írást a címoldalon megjelentet.
Röviden: a kurva anyátokat!

magyargyűlölő

"Gyönyörű" magyargyűlölö cikk.
Remélem,ha a Felvidéken jársz,amit te Szlovákiának nevezel egy tót rendőrtől megkapod,ami jár neked!

Tartalom átvétel