Nyomjuk tovább kómában

  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.

Tele a sajtó elemzésekkel, amelyek azt fejtegetik: igaz ugyan, hogy a Fidesznek most vasárnap összejönne a kétharmad, ők viszont nem nagyon forszírozzák, mert nem tudnának mit kezdeni a többségükkel, nincs nekik programjuk ugyanis. Na, de milyen program kellene most, ahhoz hogy...

Mihez is?

Először is kéne egy vetélkedő, ahol végre eldőlhetne, milyen állapotban van a mi drága kis országunk. Iszonyatos szociális, megélhetési, gazdasági, és ezzel együtt erkölcsi válságban tocsogunk-e nyakig, vagy elkezdődött a felzárkózás, minden a legnagyobb rendben, kivéve, hogy ez az értetlen, kádárista reflexekkel terhelt nép nem engedi a maga teljes pompájában kibontakozni a reformokat. Ezt a kérdést azért nem ártana megválaszolni.

Mivel úgy, ahogyan ez tőlünk kicsit előrébb tartó demokráciákban szokás (tehát óvatos társadalmi párbeszéden alapuló konszenzus-félével), nem fog menni, marad az, hogy ügyességi, vagy vakszerencse alapon működő -a műveltségit szándékosan hagyom ki - vetélkedőn (Csepü, lapu, gongyola) kell döntenünk. Az olimpia ehhez képest dögunalom.

Vagy nem.

De ha azt nézem, hogy tizedekben mérhető a GDP növekedés, hogy az EU-ban nálunk az egyik, ha nem a legalacsonyabb a foglalkoztatottság, hogy a költségvetésben az újraelosztás mértéke 50 százalék fölött van, és olyan 40 körül kéne lennie, hogy az emberek nagy része úgy érzi, gondolja, hogy ebben az országban semmi sem működik, vagy minden rosszul, akkor nem is tudom mit kell még eldönteni.

És kinek?

Azt mondja az OECD, hogy a legfontosabb a költségvetés egyensúlya meg a sok átfogó szerkezeti reform. Jó. Egyensúly van a Duna-parton is, a sátorlap alatt. Annyi megy ki, amennyi bejön. A nyomor olyan kiegyensúlyozott. Szóval egyensúly sokféle van, és persze fontos is az, csak nem mindegy, hol. Úgy 0,9 körül, majd' 7 százalékos pénzromlással, vagy 14 százaléknál, ahogy kaparja az ajtót az euró.

Libi-Kóka

Azt mondja az ízig-vérig (és liberális) államférfi: azzal, hogy Fletó kirúgta Horváth Ágnest, felmondta a koalíciót. Pedig hát szegénynek annyi esélye volt, akár egy szív helyére beültetett vesének. Kilökődött, na.

Nem számítottak rá, nem beszélte meg velük. Aztán pár napra rá, nem bírva az iszonyú feszültséget, a Nagy Reformer elárulja: nem is neki jutott eszébe, Kóka meg Horn mondta, hogy meg kell válni a tárcavezetőtől. Ezek hogy beszélgetnek? Kódokkal? Vagy trópusokban? Vagy kötelező a hexameter, és így jött ki? Most akkor ki mondta kinek?

Maradjunk Kókánál: három országot keresett fel a minap, amúgy népmeseileg, és rájött, hogy ott bizony működnek egykulcsos adórendszerek. Hol 16, hol 21 százalékos az adó, és milyen jó hatással voltak a gazdaságra. Na, hajrá! Mostmár nekünk is nagyon kéne az az adócsökkentés, amire eddig - úgymond - nem volt mód. De immár lenne. Libi-Kóka. Csak hát az megszorítással jár, amit a szociálisan már-már túlérzékeny miniszterelnök nem akar.

Mátrix

Közben Orbán Neo fölkereste az Orákulumot. És persze, hogy azt mondta: készen áll. Mondjuk itt fordítva megy, mint eredetileg, nálunk az Orákulum kérdez, de hát ez egy magyar Mátrix. Egyébként tuti, hogy ő a kiválasztott, csak még nem tudja mindenki. Mert a Gyurcsány-Kóka Smith-ek mindenütt ott vannak, hintik a port rendesen, hazudnak, ahogy csak bírnak. A lényeg, hogy Navracsics Morpheus hisz, egyre szilárdabban.

Aztán ha Neo végigmegy az úton, és kiderül, hogy az egész nem igaz, jöhet egy új Mátrix, egy jobb, szebb, vagy legalább más, és lehetőleg előrehozott. És akkor kezdődhet minden elölről.

Mi meg nyomjuk tovább kómában, valami nyálkás takonyban, és azt hisszük, hogy ami körülvesz bennünket az a Valóság.

2008 tavaszára a magyar

2008 tavaszára a magyar nép elérte, hogy Gyurcsány(i) Ferenc és bolsevik zsidóbérenc bandája éppen kihűlőben a ravatalon fekszik. A magyar nép döntő többségének már lapát, kapa és ásó volt a kezében, éppen a földet akartuk rájuk húzni és örökre eltemetni a nemzet gyilkosokat, amikor megérkezett a Likud-bérenc Orbán, és lesegítette a terroristákat a ravatalról az elhantolás előtt.

Nem elég, hogy a félig már tetszhalott nemzetgyilkosokat friss levegőhöz juttatta, azzal a lélegzetelállító és visszataszító kijelentésével, miszerint a Fidesz nem akarta megnyerni a 2006-os országgyűlési képviselői választásokat, Orbán a saját csapatát is sírba taszította.

Kedves fideszes, szemellenzős, vaksi birkanyáj!

Nem kell hozzá túl nagy ész, hogy rájöjjenek: a Kéri-féle "baráti diskurzus" kiszivárogtatott anyaga alapján ma már Orbán Viktornak nem csak a politikai/politikusi tisztességét vonhatjuk kétségbe, hanem emberi tartását, sőt elmeállapotát is. Az, hogy immáron sokadszor mutatja ki a foga fehérjét, sokadszor árulja el saját nemzetét és szavazótáborát, saját hitelességével együtt a Fidesz megbízhatóságát is lenullázza.

Ami Kérinél történt, az első látásra sem tűnik véletlennek, azt nehéz lenne egy szegény, tisztességes ember aljas tőrbecsalásának értelmezni a történtek után, nemkülönben Orbán Viktor pályájának ismeretében. Először is: egy tisztességes, becsületes ember nem vendégeskedik Kérinél titokban, zártkörű összejövetelen. Másodszor, egy magát jobboldalinak nevező, volt miniszterelnök nyeretlen kétévesként nem hiheti azt el, hogyha bárhol megjelenik - különösen a zsidó-bolsevik ellenoldal egyik legocsmányabb megmondóemberénél, véleményformálójánál -, belpolitikai ügyekről fejti ki a véleményét, azt nem követik árgus szemekkel és nem hallgatják tágra nyitott fülekkel, sőt poloskákkal, mikrofonokkal.

Orbán valószínűleg tudta, hogy a terem be van zsinórozva, de kötelessége volt magára vonni a figyelmet, mert Gyurcsány(i) Ferenc és bandája a Fidesz-maffia által elkövetett korrupciós ügyek sokaságával megzsarolhatta őt.

Persze a zsarolóknak is volt miért lépniük: közeledik az őszödi beszéd második évfordulója, Benedek Fülöp ellen megáll a gyanúsítás, Zuschlag és bűnbandájának ügye bírói szakaszba került, a bolsevik pártban teljes az anarchia, a gyurcsányi rablásokról újabb adatok láttak napvilágot, és a pedofil, buzeráns szadista degeneráltak szövetsége is a széthullás szélére sodródott.

De miért volt minderre képes Orbán? Hiszen még a harmadik világban sincs olyan tökkelütött, hülye pártelnök, aki egyszerre haragítsa magára a főváros választópolgárait, a nyugdíjasokat és ugyanezzel a levegővétellel verje pofán a saját teljes fideszes szavazótáborát. Tettét nem menti az sem, hogy - mint ahogy hallottuk - a beszélgetés előtt megivott néhány pohár bort, mert Orbán Viktor az italtól kényszerítve bár, de semmilyen tudatzavartól nem terhelve hordta össze azt a sok aljasságot, amely most a Fidesz lepusztulásához vezet.

És ez még mindig nem minden, hiszen az Orbán által mikrofonba mondott aljasságok jórésze még folytatódik, publiklásra vár, csak nagykorú felügyelete mellett érdemes meghallgatni a fiatal vagy agyvérzés előtt álló fideszeseknek.

Viktornak tehát kötelessége volt magára vonni a sajtó és az ország figyelmét! Egy életre szavahihetetlenné vált, és most gondolkozhat a vakon hívő, tudatlan fideszes tábor, hogy kit állítson a helyére. Szóba sem jöhet egy olyan zsarolható senkiházi támogatása, aki már két alkalommal tudatosan verte át a magyar lakosság nemzetben gondolkozó és az éhhalál küszöbére kergetett jelentős részét, aki saját bevallása szerint is tudatosan vesztett el két választást, miközben az érte küzdő híveit álnokul hitegette, és körtelefonokban is arra biztatta őket, hogy hozzanak még egy embert az urnák elé, és akkor elegen lesznek a győzelemhez. Most kapaszkodjanak meg emberek!

A Nemzetbiztonsági Hivatal 2002-ben többször jelezte, hogy a kommunisták választási csalásra készülnek, meg is jelölték a csalás elkövetéséhez használt számítógépközpontot, megmutatták a számítógép elvezetéseit, amely kábelköteget egy markolóval, egy mozdulattal szét lehetett volna tépni, de Orbán megtiltotta, hogy bárki ellehetetlenítse a bolsevik-zsidó választási csalást. Orbán azt is tudta, hogy a kommunista gyilkosok utódpártjának választási csalási manőverének agytrösztje maga Baja Ferenc volt.

Nem lehet tehát egy olyan tróger a legnagyobb ellenzéki párt elnöke, aki első alkalommal a D-209-es ügynök Medgyessy Péternek volt a másodhegedűse, majd a nagy bábszínházat végignézve egy elmebeteg hazaárulót szabadított a magyar nép nyakára!

Nem lehet egy olyan erkölcstelen gazember a legnagyobb ellenzéki párt elnöke, akinek a szent család álcája mögött balkézről is gyártott gyerekei közül egyet a díszzsidó Deutsch Tamás vállalt magára, a másikat pedig Nagy-Kálózy Eszter művésznő neveli mind a mai napig. (Ezt konkrétan bizonyítani nem tudjuk, de való igaz, hogy erről már többen is értesültek. - a szerk.)

Nem normális az az ellenzéki pártelnök, aki a statisztikák szerinti 280.000 magyar TSZ-nyugdíjas 28.000 forintos havi nyugdíját óhajtja befagyasztani, és ezt nyilvánosan be is vallja. Nem normális az az ellenzéki pártelnök, aki pofonokkal fenyegeti az igen népszerű, mert rendet és törvényességet teremteni kívánó Magyar Gárda tagjait, ráadásul a történelmet meghamisítva, úgy, hogy még Horthy Miklós kormányzó emlékét is meggyalázza.

Nem normális az az Orbán Viktor, aki példaképének vallja a gyilkos, köztörvényes bűnöző, pufajkás őskommunista Horn Gyulát. Beteg elmére vall, ha valaki a korrupció minden formáját megvalósító Széchenyi Terv fedőnévre keresztelt legnagyobb rablássorozatot állítja elénk követendő példaként.

Nem feledve, és borítékolhatóan több száz évnyi börtönnel "honorálva" Gyurcsányék bűneit, tegyük végre egyértelművé azt is, hogy Orbán és bandája több száz milliárd közpénzt lopott ki külföldre, majd azt külföldi strómanokon keresztül Széchenyi Terv-es támogatás keretében visszahozta az országba, és tömegével építették belőle a wellness szállókat. Természetesen adott belőlük a kommunista hóhéroknak is, egyet éppen Visegrádon.

Bizonyára emlékeznek velem együtt a két elbukott választás éjszakáira. Emlékezniük kell akkor arra is, hogy hány ember roskadt össze érzelmileg és fizikailag? Hány ember tört ki hangos zokogásban a Millenárison valamint országszerte a választási központokban és a kivetítők valamint a képernyők vagy rádiókészülékek előtt, sőt, hányan akartak az elveszett, elcsalt, ellopott, meggyalázott választások után inkább meghalni, mint Medgyessy uralma alatt, majd Gyurcsány(i) Ferenc rendőrállamában élni?

2008 tavaszára a magyar nép elérte, hogy Gyurcsány(i) Ferenc és bolsevik zsidóbérenc bandája éppen kihűlőben a ravatalon fekszik. A magyar nép döntő többségének már lapát, kapa és ásó volt a kezében, éppen a földet akartuk rájuk húzni és örökre eltemetni a nemzet gyilkosokat, amikor megérkezett a Likud-bérenc Orbán, és lesegítette a terroristákat a ravatalról az elhantolás előtt. Nem elég, hogy a félig már tetszhalott nemzetgyilkosokat friss levegőhöz juttatta, azzal a lélegzetelállító és visszataszító kijelentésével, miszerint a Fidesz nem akarta megnyerni a 2006-os országgyűlési képviselői választásokat, Orbán a saját csapatát is sírba taszította.

Ezzel pedig hatalmas, történelmi esély, soha vissza nem térő alkalom nyílt meg Vona Gábor és pártja, a Jobbik előtt. Tömegével fognak az emberek belépni a Magyar Gárdába, aminek köszönhetően a népünket megszálló zsidók öleb párt, a Fidesz, fél éven belül középpárttá zsugorodik. Vona Gábornak és a Jobbiknak nincs egyéb feladata, mint követni a számukra kijelölt utat és tisztességes, becsületes, népét szerető emberekből felállítani egy alternatív kormányt.

Élesen el kell azonban határolódnia Vonának a Fidesz- és az MDF-vezetéstől, kijelentve: veletek semmiképpen nem működünk együtt! Nem szabad semmilyen egyezkedésbe kezdenie Orbánnal és a Fidesszel, nem hajolhat meg előttük, mert akkor lőttek az igazi rendszerváltozásnak!

Az alternatív kormányban csak azok foglaljanak helyet, akik nem voltak ügynökök, nem voltak bolsevikok és nem hazaáruló zsidóbérencek. Ismerünk ilyen személyiségeket! Mi szívesen látnánk az elkövetkező kormányban többek között - a teljesség igénye nélkül - Dr. Csath Magdolnát, Dr. Papp Lajost, Dr. Morvai Krisztinát, Molnár Tamást, Dr. Drábik Jánost, Dr. Prugberger Tamást, Dr. Gaudi-Nagy Tamást, ifj. Hegedűs Lórántot, Pörzse Sándort, Dr. Nagy Attilát, Usztics Mátyást, Vona Gábort, Bíber Józsefet, Wittner Máriát, Dr. Gyüre Csabát, Dr. Földesi Margitot, Kondor Katalint vagy éppen Dr. Lovas Istvánt, a neves újságírót.

Meggyőződésünk, hogy ők képesek lennének megtörni azt az aljas paktum által előállított és bebetonozott hegemóniát, amit a korrupt, hazaárulók az "Ellenzéki Kerekasztalnál" kötöttek.

Semmiképpen nem látnánk szívesen az eljövendő kormányban a cionista Pokornit, ex-MSZMP-s Járai ügynököt, a korrupt Kósát, a korrupt Deutschot, a volt kommunista agitpropos Kövért, a hazug Orbánt és a főmaffiózó Simicskát, a KGB-s Pintért, a pállottszájú, atlantista Németh Zsoltot és a főpribék ex-MSZMP-s Martonyit sem. Nem kell az általuk ránk szabadított alkoholista főgengszter Lomnici, Baka, a választási csaló Rytkó Emília, a minden fideszes disznóságot elsikáló Polt Péter, a renegát, mindenkit eláruló, olajbűnöző, héberkulcstartós Csintalan, a Pintér-kedvenc tömeggyilkos Gergényi, nemkülönben a vén hülye Mádl és Sólyom sem.

Nem kérünk ugyanakkor a hitet és a vallást mindenkor eláruló spicli püspökökből, egyházi méltóságokból sem, akikről történelmi tényként kiderült, hogy egy vatikáni látogatás kapcsán 12-ből 10 jelentett, méltóságukat pedig többek között annak is köszönhetik, hogy a hazáért kiálló és híveikért küzdő kispapjaikat, plébánosaikat a gyilkos bolsevik hóhérok kezére játszották. Mai hír szerint alig dolgozták fel az evangélikusok levéltári anyagait, de máris kiderült, hogy ötven főpapjuk gengszterek módjára árulta el a mit sem sejtő egyházát és gyülekezeteit. Az evangélikusok kevesen vannak, hány száz pribék férkőzhetett be a szintén mit sem sejtő katolikus és református tisztességes hívő emberek közé? A főgazemberek közül említést érdemelnek: Kiss-Rigó László, Lékai László, Keresztes Szilárd, Kocsis Elemér, Paskai László, Erdő Péter, és még tömegével sorolhatnánk.

Édes jó Istenem, ide süllyedtünk? Ezek nagy barátja Orbán Viktor marionettbábu (vajon mikor kerül elő a 6-os kartonja?), és ezeket fogadja Sólyom tömegével, a szebb napokat és igazi magyar hazafi államférfiakat is látott Sándor-palotában dáridóra!

Takarodjanak tehát a 20 évig hitegető tolvajok és banditák!

Kipirult arcú fideszes birkák! Hiába küldözgetitek az Orbánt imádó hazug sms-eiteket a Hírtv-be és az Echo tv-be, hiába fogtok habzó szájjal dicshimnuszt zengeni nagy vezéretekről, ma már senki nem hisz nektek, mert mindenki tudja, hogy csak az mentegeti a nemzetárulót, aki a másoktól ellopott pénzből részesült, és a húsosfazék közelében állt.

Nyugodtan trécseljetek Csintalan Sanyival, dicsérgessétek a tömeggyilkos Likud testvérpártjának tagjait, attól még a Fidesz nem fog feltámadni a mocsárból. Vegyétek észre, hogy minden betelefonálásotok, minden elküldött sms-üzenetetek egy-egy rozsdás szeg a tisztességes magyar ember koporsójába!

Ti is a nemzet ellenségei vagytok, mint a benne hívőket bármikor elárulni kész Orbán Viktor, aki nem építeni, hanem szédíteni, hazudozni jött erre a világra.

Vajda Örs
Százhalombatta

Tartalom átvétel