Politikai maffia

  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.

Ez az MDF elnökválasztása körül kirobbant szarkavarás rávilágít arra, hogy ma Magyarországon a befolyással üzérkedés a legnagyobb üzlet… Ezt az üzérkedést politikai befolyásnak is nevezhetjük.
Függetlenül attól, kinek van igaza az egész kutyvaszban, néhány tény már a demokrácia meglétét is megkérdőjelezi.
1./ Kik, hogyan, miként rögzítették egy cég magánbeszélgetését?
2./ Kik, hogyan, mennyiért kaphattak az anyagból?
3./ Ha egy 5 %-os párt elnöksége minimum 2 milliárdot ér, mekkora összegek szaladgálnak elrejtve a FIDESZ, MSZP, SZDSZ sundámbundám-ügyeinél?
4./ A titkosszolgák kivel vannak?... Egyáltalán, amikor alapvető érdeke a hatalomnak az ország kormányozatlanságának eltitkolása, akkor kirobban, vagy megrendeznek egy ügyet, amely már Rejtői kérdéseket vet fel… Ki ebben az ügyben Piszkos Fred… aki most kavarja, vagy nem kavarja????
5./ Mennyibe van ez az egész cirkusz, …és kinek????
Amikor nagy a baj, akkor érdekesen törvénytelenődnek a hatalom lépései…. Utasítják a rendőröket az azonosító nélküli erőszakra, valószínűleg turulmadarakkal meggéppisztolyozzák a rendőrpalotát, szabálytalan és szakszerűtlen házkutatást tartanak, ahol először fegyvereket keresnek ( ó, azok a boldog 50-es ÁVH-s évek ) aztán adathalászatra módosítják a vádat, s visznek leltár nélkül mindent, ami a kezük ügyébe kerül ( jó, hogy a sajtreszelőt otthagyták )…
És amikor mindez lezajlik, titkos kezek beavatkoznak, s eljuttatják a manipulatív anyagrészt Dávid Ibolyának, akinek ez úgy kell, mint fuldoklónak a szalmaszál…. És az is lehet, hogy az anyag, amit Dávid kapott, az egy kamu, ami a fenti ügyek leplezését szolgálja, egyszerű figyelemelterelés… Mert ezek fényében ki látja a 4-es metró, az autópálya, meg a többi sokszázmilliárdos ügyet, s azt, hogy a kistulajdonosok részvényhez-juttatása ürügyén az utolsó piacképes állami vagyonrészeket is szétosztják a haverok között… áron alul?
Az igazságos Mátyás (vagy a Corvin, vagy a Rákosi) hóhérjának pallosa elkopna, mire az összes belekeveredett bűnözőt kiiktatná a mai magyar bűnkavalkádból
fat

Majd lehet nézni, hogy az a

Majd lehet nézni, hogy az a 12 ember, aki lemondott a választmányi tagságáról, hogy fog folyamatosan kikopni a pártból. Hogy mit találnak ki ellenük sunyiban, hogy a különböző tisztségeikből kirugdossák, és még sokan mások követni fogják őket, nem önként. Ez Ibolya néni demokratikus pártja, ahol ha jelentkezik valaki, aki felvenné a versenyt vele, kézzel lábbal kapálózik, hogy eltüntesse útjából, mert tudja, ha van más lehetősége a párt tagjainak, mindjárt megcsappanna támogatóinak száma. Mit tett kedves Ibolya néni az elmúlt években? Sok mindent, lerombolta pártjának renoméját, és elüldözte támogatóit. Sikerült bejutniuk épphogy 5%-kal a parlamentbe. 2010 tavaszán erre szinte semmi esélyük sincs, hacsak össze nem kapják magukat, vagy amire leginkább szükség lett volna, arculatváltás. Amit Almássy véghez is tudott volna vinni, és nem tolta volna a Fidesz felé a pártot, arra van az MDF-ben egy külön érdekcsoport. Előrehozott választás? Miért akarná ezt egy olyan párt, ami jelenleg 3% körül (sem) áll?

Variációk egy lehallgatási témára

Alap-helyzet: Almássy elhatározza, indul az MDF elnöki posztért…. Azt, hogy erre az elhatározásra mi, ki vezette, ez egy másik gondolatsor témája
A titkosszolgák azonnal éberen fülelni kezdték Almássy telefonját, v. állam, vagy megbízott pártérdekből… A pártérdek lehet bármelyik párté is…
Nyilván, akinek nem volt módja állami lehallgatást folytatni, az piaci alapon próbált infót szerezni
S amikor rájött az állami a piaci lehallgatás jelenlétére, akkor … húúú, ez is többesélyes
1. /Sz ( iilvásy)szólt D (ávid)nak, hogy mi, hogyan történik ( későbbi ellenszolgáltatásért, netán csak egy kis kerülő igénybevétele céljából, hogy Dávid jelentse be az ügyészségen a svarc lehallgatás tényét ).
2./ Az MDF csak utólag került a képbe, mert eleve arra voltak kíváncsiak, ki az, aki a FIDESZt ellátja titkosszolgálati módszerekkel beszerzett infóval
3./ A milliárdos csapatot akarták figyelmeztetni, ne avatkozzanak be ( rossz oldalon ) a politikai játszmákba
4./ Esetleg Dávid kérte föl a titkosokat, nézzék már meg, s ha lehet, szerezzenek bizonyítékot arról, Almássy kinek érdekei mentén kívánja felhasználni a megszerzett pártelnökséget…
Mert Orbán patyolat-tiszta módszere a jobboldali egyeduralom megszerzése érdekében már sajna közismert

Ezek a legvalószinübb csapásirányok, még számtalan variáció elképzelhető…

És a személyes ambiciók érvényesülése leköti a hadakozó felek kezét és idejét
Érthető, hogy országépítésre már nem marad energiájuk
fat

Megboldogult mézízű

Megboldogult mézízű gyermekkoromban egy 8.-os általános iskolás is azonnal értett volna mindent.

Nézzük mik a tények, azok fránya és makacs dolgok:

1., Bejelentik, hogy valakik jogosulatlanul emailekhez fértek hozzá milliós nagyságrendben, ill., hogy kormányzati és NBH-s szervereket támadtak.

2., Hazkutatást tartanak az UD zRT.-nél és vezetőinél, melynek során számítógépeket és adathordozókat foglalnak le. Logikusan feltételezheti mindenki, hogy a két esemény összefügg.

3., 12-e, péntek reggel Almássy "átgondoltam, lelépek" Kornél , az MDF alelnöke és elnök aspiránsa sajtótájékoztatót hív össze, melynek során - láthatóan mélyen megrendülve - bejelenti, hogy álnok gonosztevők megzsarolták: lépjen vissza, és egyáltalán, vonuljon ki a politikából. Hozzáteszi azonban, hogy ő, mint a becsület és a nemzet iránti szolgálat élharcosa, ezt nem teszi meg, ellenben most már csak azért is a végsőkig harcol! Egy gerinces ember!

4., Kisvártatva Dávid "nem értek a focihoz" Ibolya szintén sajtótájékoztatót kürtöl össze, melyen egy kék színű, CD formátumú adathordozót lobogtatva bejelenti, hogy valakik az MDF-re és rá nézve terhelő adatok gyűjtésével akartak megbízni egy céget, mert valakik át akarják venni a hatalmat az MDF-ben. Konkrétan ekkor még csak Almássy "átgondoltam, lelépek" Kornél van megnevezve, mint a tervezett hatalomátvétel eszköze, isten pallosa.

5., Láss csudát, Demeter "kihívásokkal küszködő" Ervin barátunk is előkerül, méghozzá meglehetősen hisztérikus állapotban. Talán immár nem meglepő, hogy ő is sajtótájékoztatót tart, ahol minősíthetetlen stílusban fröcsögi el, hogy minden gonosz eredője, az MSZP le akarja járatni a szent Fideszt. A groteszk színielőadás már csak azért is meghökkentő, mert ezen a szedte-vedte világon senki sem említette meg addig a Fideszt, kizárólag a jobboldali Magyar Hírlapban hangzottak el az UD zRT. Fidesz-közeliségéről némely mondatok...Másrészről a Fidesz, ill., Orbán "soha nem hazudó" Viktor még semmilyen formában meg sem szólalt az üggyel kapcsolatban, mintha sem az ügy, sem a Fidesz, sem pedig a szeplőtelen vezér nem is létezne, sőt, soha nem is létezett volna.:-))

6., Almássy "átgondoltam, lelépek" Kornél elgaloppírozza magát, s noha Dávid a sajtótájékoztatóján csupán az "S" monogram hangzik el a háttérben álló, volt kormánytaggal kapcsolatban, ő érdekes módon "S.I." monogramot emleget...

6., Természetesen az inkriminált telefon beszélgetés a HVG révén nyilvánosságra kerül. Kiderül, hogy a hívó fél Tóth "szervilis" János, az UD zRT. egyik vezetője, aki tájékoztatja az eddig a pontig ismeretlen es misztikus bábjátékost, - elnök urat - , hogy Horváth "3/3" József, az UD zRT. egy másik vezetője találkozott Tombor "álláskereső" Andrással, Orbán "soha nem hazudó" Viktor volt főtanácsadójával, aki meg akarja bízni őket azzal a megtisztelő feladattal, hogy terhelő adatokat keressenek Dávid "nem értek a focihoz" Ibolya ellen, mégpedig azért, mert előkészítettek egy hatalmi váltást az MDF-ben amelyet valójában Stumpf "vérvád" István intéz és pénzel, és az Almássy "átgondoltam, lelépek" Kornél az emberük. Továbbá, Kornélka majd a jövő héten találkozik Horváth "3/3" Józsikával, mert végsősoron ő fogja elmondani mire is van szüksége. A beszélgetés további szakaszában Tóth "szervilis" Józsika még határozatlanul panaszkodik egy kicsinyég a titokzatos elnök úrnak, hogy azért ez a pite nagyon meleg pite, valahogy ki kéne hátrálni, de azért határozottan kijelenti, hogy ha az elnök úr akarja, akkor természetesen azért dolgoznak Dávid "nem értek a focihoz" Ibolyára. Az érezhetően a hatalom ködös csúcsán tébláboló, titokzatos bábjátékos elnök úr erre lakonikusan olyanokat reagál, hogy majd átgondolja mi legyen, ill., beszéljenek még róla, de azt leszögezi, hogy azért találkozzanak Almássy "átgondoltam, lelépek" Kornéllal...Ukázokat ad.

A beszélgetés tartalma feketén-fehéren ennyi, kár magyarázni, mert nem lehet megmagyarázni.

7., Ezután, mint a tunguz meteor, becsapódik a hír, miszerint elnök úr nem más, mint Csányi "hálószövögető" Sándor. Noha a vérjobb mindezidáig azzal védekezik, hogy hamis lehet a hanganyag, ezután a kardjukba dőlhetnek, mivel mind hálószövögető Csányi, mind pedig a csicskása, Tóth "szervilis" János elismeri a hitelességét.

8., Csányi "hálószövögető" Sándor nyilatkozatot ad ki, amelyben érdemben a következő tételek szerepelnek(zárójelben a valóságtartalom):

a., rendkívül kellemetlenül érezte magát a telefon miatt. (ez a legkevésbé sem érezhető a beszélgetés során...)

b., az UD zRT.-vel kizárólag mint az OTP nyRT. biztonságtechnikai munkáinak megbízója áll kapcsolatban, semmilyen más ügyük nincs. (vérbő hazugság ismét, bele az arcba, hiszen érezhetően jó ismerősők Tóth "szervilis" Jánossal, a legkevésbé sem lepődik meg a híváson, sem annak témáján, mi több, utasításokat ad a nem éppen az OTP biztonsági ügyeit érintő témában, amiről az UD valamiért mégiscsak tájékoztatta a bajszos maharadzsát, noha semmilyen kapcsolatban nem álltak az őrzés védelmen kívül soha, ugyebár...)

c., az MDF megfigyelési ügyében semmit sem tett (már azon kívül persze, hogy referáltatott magának és adott néhány utasítást az ügyben...)

d., jogi lépéseket fog tenni (ez lehet igaz, de azért érdekes volna...)

9., Kicsit később Almássy "átgondoltam, lelépek" Kornél átgondolja és lelép. Mi több, korábbi elkötelezettségével szemben immár teljes mértékben egyetért Dávid "nem értek a focihoz" Ibolya politikájával, teljes mellszélességgel melléáll és egy bravúros vírusmarketing fogással felhív mindenkit, hogy ők is támogassák Ibolyát!:-)) A gerinces ember visszatér!:-)

10., Érdekes módon ezután az MDF fontosnak érzi deklarálni, hogy Csányi "hálószövögető" Sándor tisztának bizonyult az ügyben, makulátlan ember ő.

11., Érdekes módon a teljes UD zRT. is fontosnak érzi úton útfélen deklarálni, mennyire sajnálják, hogy megbántották Csányi "hálószövögető" Sándort.

12., A történet egyik legszórakoztatóbb része ahogy a hétrét görnyedő UD zRT. próbálja megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, azaz a teljesen egyértelmű telefon beszélgetést. Tóth "szervilis" János, aki szervilizmusa mellett láthatóan kissé retardált is, azt mondja az ő szájával, hogy valójában szó sem volt itt MDF-ről meg terhelő adatok gyűjtéséről, talán még az elhangzott személyekről sem, hanem csupán arról volt szó, hogy a Tombor "álláskereső" András állást keres, ilyeténképpen szívességből tájékoztatták Csányi "hálószövögető" Sándort, mert hát ugye hátha érdekli őtet, mennyi most az oldalas kilója a garai piacon, ugye. Érted, haver? Mondaná Hofi.:-)))

13., Az ügy kapcsán Stumpf "vérvád" István még at is tagadja amit nem tagad. és vérvádról hadovál. Ugyanakkor olyan pletykák terjednek, hogy az MDF háza táján Giró-Szász "független elemző" Andrást látták folyamatosan settenkedni Lucifer jelmezbe bújva, miközben egyik zsebéből bankjegyeket, a másikból pozíciókat húzogat elő.

13., Tombor "álláskereső" András felteszi a koronát az ügyre, mert szimplán közli a sajtóval, hogy ő ezzel a témával többet nem foglalkozik. Elegáns.:.)) Nem mond semmit, őt ne zavarják, kérem!

No, itt tartunk most. A fentiekből szinte kiüvölt a valóság, hogy hé!, hát nem siralmas ez? De az. A valóság a következő:

Stumpf "vérvád" Pistuka, szinte egészen biztosan Orbán "soha nem hazudó" Viktor engedélyével vagy utasítására meg akarta szervezni, hogy a saját beszervezett emberük, Almássy "átgondoltam, lemondok" Kornél legyen az MDF elnöke, s ilyeténképp egyrészt jol megszopassa a gyűlölt Dávid "nem értek a focihoz" Ibolyát, másrészt bedarálja végre az egyetlen még megmaradt jobboldali pártot is. Ne tessék naivnak lenni: ez Vitya és Ebola között már egy halálosan komoly vendetta jó ideje.

A Fidesz nevű Cosa Nostra egyik alsóbb vezetőjére, Tombor "álláskereső" Andrásra hárult a feladat, hogy személyesen is diszponálja magát, felvegye a kapcsolatot a megbízandó, terhelő adat gyűjtő cég vezetőivel. Még kisebb pont Almássy "átgondoltam, lemondok" Kornél aztán a beprotezsálás után intézte volna a megbízást és részleteit személyesen.

Viszont Tóth "szervilis" János azonnal mérhetetlen szükségét érezte, hogy tájékoztassa a megbízás szándékáról Csányi "hálószövögető" Sándort akivel semmilyen kapcsolatban ugyan nem áll, de biztos ami biztos alapon tanácsot és utasítást vár tóle.:-)) Végül is akár engem is felhívhatott volna ez a jóember, hiszen velem sem áll semmilyen kapcsolatban, de tanácsot es utasításokat én is adhattam volna e nehéz ügyben. Hál istennek nem engem hívott.:-))

Csányi "hálószövögető" Sándor pedig, noha semmilyen kapcsolatban nem állnak!, nem azt tette, amit bármely normális polgár tenne egy ilyen megkeresésre - azaz nem küldte el a halál faszára - hanem gondolkodni akart az ügyön, meg akarta beszélni az ügyet, arra pedig kvázi utasította beszélgető partnerét, hogy azért a Kornélkával találkozni kell. Persze valójában szegény, munkanélüli Tombor állásáról beszéltek, csak a hülyék nem értik.:-))

Mi az amire következtetni lehet?

1., Csányi "hálószövögető" Sándornak mint valami tartótisztnek jelentgetnek egyes csoportok, mi több, utasításokat várnak tőle és az engedélyét.

2., Csányi "hálószövögető" Sándornak valószínűsíthetően nagyon is élénk politikai ambíciói vannak, ámde azokat akár ugyanolyan mocskos eszközökkel is hajlandó elérni mint a jelenlegi politikai elit.

3., Stumpf "vérvád" Istvánék, vagyis a Fidesz, nem tudták, hogy a legteljesebb bizalmi embereiknek vélt megbízottak a tudtukon kívül a maharadzsának is jelentenek, sőt, olybá tűnik, hogy sokkal inkább a maharadzsa a főnökük, s nem ők maguk. Azért ez nyilván dermesztő gondolatokat ébreszt bennük:-)) Figyeljük csak meg, jönni fog a paranoia...

4., Amig Csányi "hálószövögető" Sándort szinte mindenki mosdatja, addig szegény Fidesz érdekében csupán Demeter "kihívásokkal küszködő" Ervin nyilvánul meg, ami valljuk meg, elég nyomasztó.:-)) Talán ez is oka a Fidesz eddigi dermedt hallgatásának.

5., Már most valószínűsíthetjük, hogy a tényleges bábjátékosok ezt is meg fogják úszni, mint ahogy eddig is mindent. A katonák mennek majd a levesbe, a nép, az istenadta nép pedig majd elfelejti ezt is birka emlékezetével, és mehet tovább a soha nem hazudás...

Szilvási, az MSZP, meg a Judea Felszabadításáért Front pedig azért nincs benne, mert - fájdalom - a történet, legalábbis a jelen tények birtokában, nem róluk szól.:-)

Bízom benne a vérjobbos elvtársak tudják értelmezni a leírtakat.

Főtiszteletem

Hát - elég silányra

Hát - elég silányra sikeredett a fenti dolgozat.

Tartalom átvétel