Az IMF befenyítette a Fideszt

  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerdán figyelmeztette Magyarországot, hogy nem tolerálná, ha az államháztartási hiány a GDP 7 százalékára nőne, arra a szintre, amellyel a Fidesz számol. Az IMF budapesti állandó irodájának vezetője a Dow Jones hírügynökségnek nyilatkozva ugyanakkor közölte: az IMF kapcsolatot tart a Fidesszel a számítási módokról és nyitott tárgyalni az új kormánnyal a tavaszi választások után, ha az ezt akarná.

"A nézetek továbbra is formálódnak. De kapcsolatban állunk a Fidesszel, mint mindig, és mostani üzenetünk az ellenzék számára az, hogy igazán fontos a politika folyamatosságának fenntartása a bizalom megőrzése szempontjából. Ami a számokat illeti, fontos megérteni, hogy milyen számokról és definíciókról beszélünk" - idézte a Dow Jones Irina Ivascsenkót, aki ugyanakkor megjegyezte: "a definíciók nem mindig összehasonlíthatóak, tehát nem szabadna összevetni a GDP 3,8 százalékos hiányát a 7 százalékkal".

A Fidesz számításai cash-flow alapúak, míg a kormány államháztartási hiánycélját az uniós számítási mód alapján készítették - teszi hozzá a Dow Jones.

Irina Ivascsenko szerint azonban "ha a deficitet - a mi meghatározásunk szerint - vesszük a 7 százalék irányába, akkor ez egyértelműen nem tolerálható, mert aláásná a költségvetés fenntarthatóságát és ártalmas lenne a piaci bizalomra nézve".

"Jelenlegi kivetítéseink szerint azt tervezzük, hogy az államadósság/GDP arány a jövő évtől kezd csökkenni. Ha az (államháztartási) hiányt , csak egy évre is megnöveljük, ez aláásná az államadósság GDP-hez viszonyított arányát, és ez igen fontos Magyarország számára" - idézte az IMF budapesti állandó irodájának vezetőjét a Dow Jones.

Irina Ivascsenko, korábban a Financial Times-nak kijelentette: "nyilvánosan üzenjük az ellenzéknek, hogy óvatosnak kell lenni a deficit meghatározásával ... de nem elfogadható olyan gazdaságpolitika, amely a hiány megkétszereződéséhez vezet, mivel ez veszélyeztetné a költségvetés fenntarthatóságát".

Nagy londoni elemző és befektetési házak ugyanakkor kormányváltás esetén sem számolnak azzal, hogy Magyarország jelentősen letérne a jelenlegi költségvetési konszolidációs pályáról.

Miért várják el a deficit csökkentését?

Bocsánat, de ha Én egy kádból folyamatosan engedem lefele a vizet, akkor miért várom el, hogy megmaradjon a kádban a vízszint?
A transznacionális vállalatok, melyek a kapitalizmusból születnek az által, hogy helyben növelni a színvonalat Angliában a Tőkésnek költség, míg nálunk befektetni, a színvonalunk csökkentése nélkül profit.
Ezek a cégek termelik a GDP-nk 60 százalékát éves szinten.
Ennek a 60 százaléknak ki is viszik a 45 százalékát.
Ha pedig leereszt a kád, akkor nincsen profit.
Lenin mondta az Imperializmus (ma:globalizáció) mint a kapitalizmus legfelsőbb foka című, ma már nem véletlenül agyonhallgatott művében, hogy a külföldi államnak nyújtott hitelnél nincs jobb befektetés belföldön.
Azt hiszem, továbbra is cudar idők várnak ránk.

TISZTÁZZUK!

Minden piaci kofa, maszek és vállalkozás a nyereségét a saját céljaira használja fel! Az itthon működő nagyobb, de külföldi cégek sem tesznek mást, azonkivül egy csomó munkahelyet létesitettek és a "beszállítóknak" is munkát adtak! Ha elvárjuk azt ezektől a külföldi cégektől, hogy ne vigyik el és ne a maguk céljaira forditság a profitot, akkor a magyar maszek se költse magára, a magyar vállakozások se tegyék el és fizessenek nagy prémiumokat, hanem ők is tegyék be a nagylábosba!

FURA EZ A KETTŐS ÉRTÉKRENDSZER. A MAGYAR ITTHON ELTEHETI A PROFITOT, DE A KÜLFÖLDI NEM. A MASZEK ANNYIT RAK EL AMENNYIT CSAK BÍR (FEKETEÉN IS), DE HA EGY MULTI KIVISZI A SAJÁT NYERESÉGÉT AZZAL NEM ÉRTÜNK EGYET.....

Akkor tiltsuk meg a magyar turistának is, hogy a pénzét külföldön költse el?

(DCT)

Arról nem is szólva,

hogy a multik, bizony nem kis összegeket invesztáltak be!
Ez ellen miért nem tiltakozik senki? Hozhatják, de vihetik?

1994-96között elindult

1994-96között elindult akötelező zukmann zidó féle és a horn komcsi szabad rablás 2002-től a fidesz 15 allami gazdaság földek ki árulása.A MAGYAR NÉP mostani tragédiáját ők okoszták!egy párt, ehhez a sáját népe elleni büntethez kevés ezt ne feledjük!!

ja és 75 százalékát,

nem negyvenötöt.
A teszcoban nincs pénz egy békára, vagy egy pénztáros székre.

javítás

Természetesen a színvonalunk kárára nő a transznacionális vállalatok kivitt profitja.

Tartalom átvétel