Romák kontra Magyar Gárda Vasmegyeren...

  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home/neplap/neplap.net/www/includes/file.inc on line 646.

Őrizetbe vett a rendőrség egy 22 éves rakamazi fiatalembert, aki egy tömegverekedésre készülő csoport tagja volt Vasmegyeren. A konfliktus a Magyar Gárda és a romák között robbant ki. A rendőrség fokozottan ellenőrzi a települést.
A Nyíregyházához közeli településen kocsmai konfliktus miatt gyülekezett két nagy létszámú csoport péntek este, de a rendőrség közbelépése megakadályozta a tömegverekedés kialakulását.
A százados tájékoztatása szerint a vita amiatt alakult ki, hogy a vasmegyeri kocsmáros nem szolgált ki szeszes itallal egy 16 és egy 17 éves fiatalt, mire egyikük megütötte, az italboltos pedig viszonozta az ütést.
A helyszínről szerzett információk szerint a két fiatal roma, az ellenük gyülekezők pedig a Magyar Gárda, illetve a Nemzeti Őrsereg tagjai.
A fiatalok rokonai az eset után kezdtek el gyülekezni a kocsma előtt, és ugyanezt tették a kocsma tulajdonosának ismerősei is, akik több településről érkeztek Vasmegyerre.
A riasztott rendőrök a helyszínen igazoltatni kezdték a társaságok tagjait, ellenőrizték a gépkocsijukat, és három autóban veszélyes eszközöket, ólmos- és gumibotot, viperákat, gázpisztolyt és két éles lőszert is találtak.
Utóbb a lőszereket birtokló 22 éves rakamazi fiatalember lakását is átkutatták, és ott nyolcvan éles lőszer került elő. A férfit őrizetbe vették, ellene lőszerrel való visszaélés, a kocsmai vita miatt pedig garázdaság miatt indult büntetőeljárás.
A vasmegyeri cigány kisebbségi önkormányzat elnöke, Horváth József szombaton, késő délután azt mondta: életveszélyesen megfenyegették a Magyar Gárda tagjai az előző napi konfliktus miatt, ezért azt kérte, hogy erősítsék meg falujukban a rendőri jelenlétet. Horváth szerint a pénteki kocsmai konfliktus után nyolcvan-száz roma és húsz-harminc egyenruhás gárdista állt szemben egymással Vasmegyeren, és a nyíregyházi kommandósok fellépésének köszönhető, hogy éjszakára helyreállt a rend.
A kisebbségi önkormányzat elnöke azt mondta, a Magyar Gárda tagjai életveszélyesen megfenyegették, kijelentették, hogy éjjel Molotov-koktélokkal gyújtják rá a házát. Horváth József hozzátette, a vasmegyeri romák attól tartanak, hogy az egyik gárdista őrizetbe vétele miatt rajtuk fognak bosszút állni.
A rendőrségre még nem érkezett meg Horváth József kérése, ezért megkeresik, hogy nekik is mondja el a részleteket, mondta szombat este Fülöp Gergely. A megyei főkapitányság szóvivője hozzátette, az eddigi információk alapján azonban elrendelték a fokozott és visszatérő ellenőrzést Vasmegyeren.

A történet zanzásítva

Egy korcsmáros - a törvényt betartva – nem szolgált ki alkohollal két db 18 év alatti roma fiatalt.
Erre az egyik roma csemete megütötte a törvénytisztelő állampolgárt, aki önvédelmet alkalmazott.
A két önérzetes tacskó riasztotta 100 tagú rokonságát, mire a kocsmáros a Gárda segítségét kérte.
A rendőrség letartóztatta a Gárda egyik tagját, mert éles lőszert talált nála.
A rendőrség nem tartóztatta le azt a roma fiatalt, aki megütötte a törvénytisztelő kocsmárost
A romák rögtön arra hivatkoztak, hogy őket életveszélyesen megfenyegették…
A konfliktus úgy kezdődött, hogy törvénytelen cselekedetet követelő roma fiatalok megütöttek egy törvényt betartani szándékozó állampolgárt, és amikor az védte magát, akkor 100 tagú rokonságot vontak az incidens helyszíne köré, mire védelemből a kocsmáros kihívta ismerőseit….
Szóval: ki fenyeget kit?????
A rendőrség helyett miért a Gárdát hívta a kocsmáros?
Talán,…. mert amíg vér nem folyik, addig a rendőrség nem intézkedik?
fat

Rosszabb vagy mint egy ócska telefonfülke..

az is mindent bevesz..

Mert Ad1: ez a hír pontosan ezért készül.
Hogy pórnépnek legyen cirkusz addig is amíg éhendöglik..

Ad2: azt gyanítom a kocsmáros nem azért nem szolgálta ki mert 18 év alatti (ez már csak a legendaképzés része) hanem azért mert roma.
Persze ezen vitatkozhatunk, hogy mi történhetett, de induljunk ki a valóságból és kezd ott, hogy mondj nekem egy, csak egy darab vendéglátót ahol 15-16 évesek nem vedelhetnek... mert én szombat esténként tényleg egy részeg kölköt sem látok...
Márpedig ha innét, a valóság felől(!) közelítem hős kocsmárosodat, akkor Ő sem éppen "törvényt betartani szándékozó állampolgár" ;)

www.RudolfJanos.hu

Értem én....

megkérlek, hozd el gyermekkorú ismerőseidet egy kis pálinkapartira... Rengeteg előnyük származik az ivásból... utána nyugodtabban alszanak...
Aztán kérdezd meg a vendéglátós ismerőseidet, mennyivel díjazzák, ha eladnak 18 év alattiaknak alkoholt, vagy dohányterméket
És ha mindezekkel végeztél, szereltess fel egy pofozó-automatát minden kocsmába, szórakozó-helyre... Aki betartja a törvényt, elé állítják, megnyomnak egy gombot és durr... Ha mindezzel végeztél, az ország határaira írd ki: törvényen kívüli terület

Igazad van,,,, szükségtelen kiírni... már most is az.
És a sok öntörvényű így is viselkedik...liberális felbujtóik támogatásával
fat

Kocsmai filozófia!

Kocsmai filozófia!

Nem a cigányokkal, nem a

Nem a cigányokkal, nem a Gárdával van baj, hanem a fasiszta kocsmárossal.

ugyanmár

Miért lenne a kocsmáros fasiszta azért mert nem szolgálta ki a kisebbségi kiskorút? A magyar kiskorút sem szolgálja ki ez a normális nem háborogni kellene hanem utána járni, hogy ez a csűrhe sok mindenkit rettegésben tart
adonisz

Ha a kocsmáros éppen nem

Ha a kocsmáros éppen nem is sziveli a cigányokat, amennyiben azok 16-17 évesek, valóban, megtagathatja a kiszolgálást. Az más kérdés, ha 19-20 év körüli romák lennének, és öket nem szolgálja ki, az rasszizmus. Az megint más kérdés, ha világosabb börű 16-17 éveseknek ad, az bűncselekmény.
A lényeg az, hogy a romakölkök tetlegessége szintúgy bűncselekmény. Bár én a gárda ellen vagyok, inkább ők, mint egy rakat hőbörgő, maguknak mindent megengedő, pofátlan munka- és iskolakerülő. (az, hogy itt ezek épp a romák, az egy dolog).

Miért is történik mindez?

Az emberek felkapják a fejüket, ha valami a kisebbséggel történik, de ha nem akkor az SAJNOS nem hírértékű! Ennek nem kellene így lennie, Megyeren van egy kisebb kisebbségi csoport, akik azt hiszik nekik mindent lehet nekik minden megengedett! Ez itt a probléma! D..ó becenevű fiatalkorú roma származású fiatalember és magyar származású barátnője miatt a rengeteg konfliktus és nemcsak Vasmegyeren, hanem Kemecsén is! Egy sértett

Mikor lesz már végre vége

Én személyesen is ismerem őket! Így igaz amit az előttem lévő ír, mert sajnos ők folyton mindenkibe belekötnek és az ember tehetettlen velük szemben, ha a Gárda meg kivonul, hogy végre valaki a Magyarokat is megvédje ne csak a kisebbséget védjék mindig, akkor fel vannak háborodva! Én konkrétan több esetről is tudok! D egyszer a Vasmegyeri buszon egy aggkorú erősen ittas urat is bánatalmazott, Nyíregyházán is a buszvégállomáson is rettegésben tart csoportjával többeket, egy lányt is bántalmaztatott és barátnője folyamatosan zaklat másokat, mert barátja megvédi! Végre van akik őértük is kiáll! A gárda biztos, hogy nem fenyegetőzik ez hazugság, rágalom egyszerű hazugságvizsgálóval utána lehet járni ki mondd igazat, és ki hazudik

egy Megyeri akinek elég volt belőlük

Tartalom átvétel